A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Piese Logan, magazin piese Logan
icon facebook Login
Trasportul este gratuit pentru comenzi cu valoare totala mai mare de 250 RON
CATALOG PIESE ONLINE

Termeni si Conditii

1.Generalitati

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC GEOCIP PIESE AUTO  SRL prin intermediul magazinului virtual PieseLogan.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. 
Pe parcursul citirii acestui document veti intalni urmatorii termeni:

 • Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
 • Vanzator - societatea comerciala SC GEOCIP PIESE AUTO  SRL cu sediul in Oradea,Str.Onestilor Nr 8
 • Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
 • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
 • Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
 • Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.


2.Termeni Contractuali
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 • Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
 • Termeni si conditii


Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

3.Obligatii Vanzator
Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;


Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 

Vanzatorul garanteaza ca produsele comercializate pe PieseLogan.ro - Magazin piese si accesorii auto nu sunt contrafacute.

4.Dreptul de Proprietate Intelectuala
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe siteul PieseLogan.ro - Magazin piese si accesorii auto este original sau foloseste resurse (imagini de produse, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.). In cazul in care dintr-o eroare sau din greseala am introdus continut care considerati ca incalca in vreun fel legea copyright-ului sau drepturi de autor, va rugam sa ne contactati sau sa ne scrieti la adresa office@PieseLogan.ro. 

5.Politica de confidentialitate
PieseLogan.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe PieseLogan.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. PieseLogan.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

PieseLogan.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul PieseLogan.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul PieseLogan.ro, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletter-ului PieseLogan.ro primit prin email. În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Credit Europe Bank , iar PieseLogan.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Când utilizaţi PieseLogan.ro vom folosi cookie-uri pentru a colecta date cu privire la conținutul coșului dumneavoastră de cumpărături și detalii legate de contul dumneavoastră de utilizator. 

6. Termene si Penalitati
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite. 
In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata. 
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. 


7.Facturare si Plati
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. 

8.Riscuri si Responsabilitati
a. Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

b. Transport - Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei. 

9.Aceptarea, Returnarea produselor

Certificat de garantie <pentru descarcare si vizualizare click aici>

Piesele care fac obiectul unei reclamatii de garantie vor fi insotite obligatoriu de urmatoarele documente:

 1. chitanta, bonul si factura cu care a fost achizitionata piesa
 2. dovada montarii piesei potrivit tipului de autovehicul intr-un service:
 3. autorizat RAR (cu mentiune nr. de autorizatie RAR)
 4. al reprezentantei firmei constructoare (chitanta, bon de lucru, deviz, factura)
 5. dovada constatatoare a defectiunii (detaliata) intocmita de service-ul care a analizat cazul
 6. buletinul de incercari, expertiza tehnica, cu datele privind constatarea deficientei
 7. copii la cartea de identitate, certificatul de inmatriculare si anexa cu mentiunea valabilitatii I.T.P. a autovehiculului pe care s-a montat piesa
 8. raportul de garantie

NOTA: Pentru autovehiculele inmatriculate in alte state se vor prezenta copii traduse ale actelor.

 • Retunarea se face la sediul SC GEOCIP PIESE AUTO  SRL din Oradea,Str.Onestilor Nr 8.
 • Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform art. 7 din OG nr 130/2000.
 • Pentru a beneficia de returul pieselor solicităm ca acesta solicitare sa se faca in scris sau pe email geocip@gmail.com  să fie trimise în maxim 7 zile de la data primirii coletului.
 • Piesele se trimit la inapoi la Geocip Piese Auto cu doar după ce ați primit acceptul în scris sau pe email termen de maxim 3 zile.

 • Garantia nu acopera urmatoarele:

 • piese iesite din termenul de garantie
 • uzura normala a pieselor ce intra in fluxul normal de intretinere al vehiculului conform normelor producatorului
 • piesele de care uzura depinde timpul de functionare a autovehiculului.
 • utilizarea piesei pentru alte aplicatii decat cele indicate in catalogul producatorului
 • deteriorari datorate avariilor survenite in cazul unui accident de circulatie sau provocate de factori externi.
 • defectiuni cauzate de o montare necorespunzatoare, contrar normativelor producatorului
 •  

 • Nu se acepta la retur urmatoarele produse
 • Sunt excluse de la retur piesele deteriorate, cu ambalaje deteriorate, lipsa etichetă producător, inscripționate sau a pieselor care prezintă urme de montaj, sudură, vopsire, etc.
 • Sunt excluse de la retur următoarele piese originale comandate greșit de către client: piese electrice, chei, cilindrii închidere, module programate, piesele comandate special pentru autoturisme din afara spațiului european, piese de siguranță (ex: airbaguri, centuri de siguranță ), uleiuri si aditivi.
 • Dacă solicitati returul pe motivul ca  "Piesa nu se potrivește", vă rugăm sa ne atasati si o copie dupa cartea de identitate sau talonul al autoturismului  iar daca este posibil sa ne dati cat mai multe informatii despre piesa montata pe masina (poza,cod piesa etc.) care să ne permită o analiza rapida, exacta si corecta a problemei solicitate.
 • Perioada de analiză începe din momentul în care piesele si toate  cererea de retur impreuna cu piesele au ajuns la noi
 • În cazul livrărilor prin curierat a pieselor cu urme de deteriorare, analiza pieselor se face doar pe baza formularelor și a procesului verbal de constatare semnat între firma de curierat și destinatarul piesei.
 • Dacă piesa trimisă în retur este greșeala clientului, acesta va plăti taxa de transport pe curieratul dorit.
 • Dacă piesa trimisă în retur este greșeala consilierului Geocip piese auto, compania va suporta cheltuielile de transport.

Orice reclamatie de garantie se primeste in scris sau pe email si se va raspunde in termen de maxim 10 zile de la data inregistrarii. In cazul in care nu se poate constata deficienta in cadrul societatii si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare, ne rezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului din partea producatorului.


Dacă plata originală se efectuează prin...

Rambursarea contravalorii produsului se face prin...

Ramburs la ridicarea coletului

Mandat poștal

Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

10.Garantii
Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului sau nu a fost deteriorat cu obiecte contondente.

Garanția produselor achiziționate de pe PieseLogan.ro este asigurată de către furnizorii noștri sau de către centrul de service autorizat al producătorului, dupa caz.

Produsele ambalate corespunzător vor fi expediate împreună cu următoarele documente: certificatele de garanție aferente, manualele de utilizare furnizate după caz, de către producător sau de către importator.
Trebuie să ne notificați prin email vanzari@PieseLogan.ro sau la numarul de telefon 0724 327848, absența oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepționarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.
Dacă produsul achiziționat se dovedeşte a fi defect în perioada garanției și aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să contactaţi echipa noastră de Relații Clienți la 0724 327848. 

11.Transferul proprietatii
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. 

12.Raspundere
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale. 

13.Forta Majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. 

14.Legea aplicabila - Jurisdictia
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

15.Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat PieseLogan.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia PieseLogan.ro de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. 
PieseLogan.ro nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor PieseLogan.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de PieseLogan.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, PieseLogan.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. 

16.Alte prevederi
Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti. 


Informatii referitoare la pret

Discount-urile nu se cumuleaza, un produs care este la promotie are acelasi pret daca este cumparat telefonic sau online, nu se mai aplica suplimentar discountul de 15% oferit pentru produsele care nu se afla la promotie si se cumpara online

 

GEOCIP - PIESE AUTO LOGAN ORADEA

Pagina de web www.PieseLogan.ro s-a construit in intampinarea cerintelor din partea posesorilor de Dacia Logan,Dacia Sandero,Dacia Duster,Dacia Lodgy,pentru piese auto logan, elemente de tuning si altele, pentru toate modelele de Dacia existente, numai piese originale.

SC GEOCIP PIESE AUTO
Cui.: RO 29377336   
Nr.Reg.Com.: J05/2012/2011
Sediu. Oradea , Calea Aradului Nr.39
Punct De Lucru : Oradea Str.Onestilor Nr.8 ;
Program zilnic : Luni-Vineri   9-18 ; Sambata      9-13